dimecres, 24 de maig del 2017

MAX el Valent

MAX el Valent

Autor-il·lustrador: Ed Vere
Editorial: Juventud
Etapa recomanada: Infantil i Primària

















Bon dia, lectors il·lustrats!

Avui us porto una història entranyable, Max el Valent. En Max és un gatet molt i molt valent, no té por ni la coneix i no vol que el tractin amb romanços... el que realment li agrada fer és caçar ratolins. Aixxxx, però com és un ratolí.  En Max ho ha d’esbrinar per poder caçar-ne un i això és el que farà. En la seva cerca es trobarà amb diferents animals als qui preguntarà “ets un ratolí?”... Tota una aventura plena de descobertes, innocència, confiança en l’altre i instint animal que fa d’en Max un gatet adorable.

Una història senzilla i divertida, directa i ràpida, que agrada sí o sí. Un èxit del seu il·lustrador, Ed Vere, un artista britànic que ha sabut transmetre en els ulls grans i curosos d’en Max, aquesta innocència, tendresa i ganes de conèixer la vida que despunta en totes les seves pàgines tintades d’uns colors intensos, vius i alegres.

L’espontaneïtat d’en Max i dels seus companys de llibre apareix reforçada i accentuada per l’ús de lletres de diferent mida -caixa- i la negreta. Tot plegat, colors, lletres, il·lustracions sembla que estiguin ballant junts en aquesta tasca vital d’en Max: la caça del ratolí!!!

Us recomano molt i molt la seva lectura i si podeu assistir a algun conta-contes d’en Max, us ho passareu d’allò més bé!!!















ACTIVITATS
Etapa infantil i primària: Activitat 1. “Presento i descric la meva mascota o                                                                                 animal preferit”
                                         Activitat 2: “Reproduïm els animals. Sons, colors i                                                                        textures.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada