dimecres, 21 de juny del 2017

CONTACONTES I TALLER "EL PEIX IRISAT" A LA CENTRALETA

Hola petitekes i lectors il·lustrats!!

Com van aquest caloret d’estiu? Aquí a casa nostra intentem refrescar-nos com sigui: un glopet d’aigua, un gelat, després una piscina i ara un Contacontes que ens porti cap a la mar, cap a l’oceà de la mà de El peix Irisat. Què millor que una brisa marina per acabar la tarda de dimarts?
Així que de nou la llibreria La Centraleta ens va acollir i ens ho vam passar d’allò més bé!!

Però clar, per poder entendre la història del peix Irisat, primer havíem d’entendre el llenguatge dels peixos!!! Ohhhh, quina emoció quan va arribar la sirena a portar-nos la capa màgica d’aigua marina i corall vermell!! Ens la vam posar i de cop i volta... Tooooots, mamis i peques, enteníem a la perfecció la llengua de la mar!! Estàvem com “peixos en l’aigua” 😉
LAPETITEKA va contar amb uns petitekes molt eixerits, amb moltes ganes de nedar en el nostre oceà. Mireu!!






 I després d'escoltar com el peix Irisat va decidir compartir les seves escates tornassolades amb la resta de peixos i així sentir-nos tots una mica més feliços, vam decidir que volíem emportar-nos un peix Irisat i un pop Octopus cap a casa!

Voleu veure com es van engrescar els nostres petitekes. Vam fer pops de tots els colors! Au va, passeu, passeu, al nostre taller!!!







Alça que de colors!!! Ens vam posar ben macos de pintura, ja se sap que el pop tira tinta a dojo!! 😉

I fins aquí, només em queda agrair molt moltíssim la presència de les  mamis i els petitekes. Va ser una tarda molt divertida.

Ens veiem en el pròxim Contacontes!!!
 Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada