dimecres, 1 d’abril del 2020

UNA DE POESIA


UNA DE POESIA

En aquest confinament sembla que les dates són encara més importants. No hi res més excitant i més provocador que et prohibeixen fer o dir. Per això aquest any, el 21 de març, dia mundial de la poesia ens recorda més que mai, com de fortes i trencadores són les paraules. Com les nostres emocions poden volar através d’elles, traspassant distàncies temporals i físiques.
Normalment, per aquestes dates us hagués recomant un llibre, però avui no. Avui el llibre se’m fa presó de les paraules i m’estimo més que s’enlairen soles, que deixin la gàvia de paper i que es deixin sentir, les paraules.
Us deixo un poema que aquests dies hem recitat. Últimament la poesia ens acompanya abans d’anar a dormir, com si la seva cadència, deixés pas al tan esperat son de primavera.

El limonero de Antonio Machado






A més aprofito per comentar-vos que aquesta és una de les activitats que he demanat als meus alumnes de castellà per aquesta setmana. Han de gravar-se recitant un poema. Hem pensat que aquesta seria una bonica manera de fer el nostre petit homenatge al dia Internacional de la Poesia. I us ben asseguro que estic descobrent petites grans promeses.
Que la poesia ens doni les tan preuades ales! Fins a la pròxima, petitekes !!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada