Escoles

Hola lectors il·lustrats,

Aquesta secció està adreçada a totes les escoles que vulguin  dedicar un espai i un temps als llibres il·lustrats i a les activitats que se'n deriven. Activitats que permetran als estudiants no només conèixer una petita obra d’art de la literatura il·lustrada sinó també realitzar a l’aula un treball tant individual com cooperatiu. La paraula i la imatge juntes per donar un missatge que arribi al cor.


Estem en una època on l’ordinador o la tablet han vingut a substituir o en el millors dels casos complementar els llibres. És normal! Amb un toc de ratolí tens tota la informació disponible sense necessitat de llibres. Però hi ha un tipus de llibre que no pot ser substituït per l’ordinador: els àlbums il·lustrats. Són peces d’autor que tenen una personalitat pròpia en les seves pinzellades i en les seves escasses paraules. Si algun llibre ha d’ocupar l’espai de les nostres escoles, sens dubte un raconet seria pels ÀLBUMS IL·LUSTRATS. 

Aquí teniu un exemple de les diferents activitats que podeu realitzar amb  LAPETITEKA. Cadascuna té el seu què i us permetrà endinsar-vos en el món dels àlbums il·lustrats.
Recordeu que a la secció Activitats teniu una llista de les activitats i llibres proposats i que per en saber més podeu buscar la ressenya al Cercador.

  • PROPOSTES LAPETITEKA:

1. Exposició de llibres il·lustrats i Conta-contes

 2. Presentació d’un llibre o àlbum il·lustrat + proposta d’activitat


 3. Projecte específic acordat amb vosaltres.