dijous, 20 d’abril del 2017

TALLER DE MÚSICA I CONTA CONTES AL CMC SABADELL-ESCOLA DE MARES

Hola lectors il·lustrats!!!

Acabem el dijous, recordant els moments tan macos que vam viure dimecres al Centre de Medicina Correctiva de Sabadell. LAPETITEKA va realitzar un taller amb un públic molt especial. Els nostres petitekes tenien entre 3 mesos i 3 anyets, i junt amb els seus papis vam dedicar la primera part de la tarda a:
-  Cantar
 - Ballar
 Jugar amb mocadors de colors com si fóssim petites i simpàtiques mosques.
- Convertir-nos en peixos i nedar per l’oceà.
Ah!.... i dedicar-nos a la nostra primera vocació: ser músics, picant fusta.


Què bé que ens ho vam passar!! De fet, es tractava de compartir amb els vostres nens aquesta sensibilitat musical, la proximitat sensitiva a través de les mans i els braços i divertir-nos, deixar-nos emportar pel grup i les pessigolles. La vergonya poc a poc anava desapareixent!!

Aquí us deixo la llista de cançons, moixaines i ralets que vam cantar i escoltar per si voleu repetir-ho a casa. I ja sabeu que amb el més petits les repeticions són molt i molt importants... arribarà el moment que ells mateixos acabaran les frases de les vostres cançons o picaran de mans de manera totalment espontània.

Llista de cançons i jocs de falda
     1.    Ballmanetes
     2.   Ralet, ralet...
     3.   Quan vagis a la carnisseria
     4.   Bim, bom
     5.   Cinc pometes
     6.   Peix, peixet
    7.   Marrameu torra castanyse
    8.   Una mosca

I després de descansar un momentet, ens esperaven dos contes fascinants: Adivina cuánto te quiero i Un punt Vermell. Ja sabeu que podeu trobar les ressenyes dels dos llibres al mateix blog fent una cerca pel buscador.
Els nostres petitekes van acompanyar a la llebre gran color d’avellana i a la llebre petita color d’avellana en el seu joc d’endevinalla per saber qui estimava més  “Doncs jo t’estimo d’aquí fins la LLUNA”. De ben segur, que vosaltres-pares hi jugareu amb els vostres fills si no heu començat ja!!! 😉

I per acabar un amic nostre, EL PUNT VERMELL. Com ho vam passar!!!! Buscant aquest punt vermell entremaliat que s’amagava a cada pàgina del llibre. Giràvem pàgina i ohhhhhhh, una nova sorpresa es desplega davant nostre.



Al final, vam formar el Club del Punt Vermell i cadascú de nosaltres tenia la seva medalla vermella. Ahhhhhh!!! i vam fer de pintors, ens van visitar uns punts blancs que volien ser punts vermells i nosaltres que vam fer??? Doncs, mireu:



Res més, tornar a donar les gràcies al CMC per la seva acollida, a tots el pares-mares i petitekes que vam participar en aquest pre-Sant Jordi tan especial.

       FELIÇ  SANT JORDI!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada